A Hongmeng OS és az EMUI 11 rejtélye szeptemberben derül ki

‌‌‌‌A Huawei hivatalos honlapja szerint a 2020-as Huawei fejlesztői konferenciát a dongguani Songshan Lake-ben rendezik szeptember 10. és 12. között. A Huawei elmondta: „Megosztjuk veletek a HMS Core 5.0 legújabb fejlesztéseit, és bemutatjuk a HarmonyOS rejtélyét, és EMUI 11. ”

Különleges vendégként meghívást kap a Huawei fogyasztói üzleti vezérigazgatója, Yu Chengdong (Richard Yu), a Huawei fogyasztói üzleti szoftverének elnöke, Wang Chenglu és a Huawei fogyasztói üzleti felhőszolgáltatásainak elnöke, Zhang Pingan.

Korábbi hírek arról szóltak, hogy jön a Huawei Hongmeng OS 2.0, és az év végén piacra dobnak új Huawei órákat, PC-ket, sőt táblagépeket is.

Arra a kérdésre vonatkozóan, hogy mikor lehet alkalmazni a Hongmeng operációs rendszert a mobiltelefonokra, Yu Chengdong, a Huawei fogyasztói üzletvezetõje tegnap egy interjúban elmondta, hogy ezt a tervet nem jelenik meg ebben az évben, és a következõ év lesz.

Emlékezzünk arra, hogy ez év júniusában a Huawei elindította a fejlesztők számára készített HMS Core 5.0 frissítést, amely audio, video, kép, grafikus motor, számítógépes grafika, kibővített valóság motor és egyéb szolgáltatási képességeket adott hozzá, és az alapvető képességeket tovább fejlesztették.

Az Android 11 alapú EMUI 11 250 millió felhasználóhoz érkezik. Az EMUI 10.1 már több mint 30 Huawei okostelefon és tablet modellhez elérhető. De hamarosan megkapja az EMUI 11 firmware új verzióját.

Korábban a Huawei hivatalosan bejelentette, hogy a HDC 2020 eseményekre idén szeptember 10–12-én kerül sor. Ebben a cikkben bemutatja az EMUI 11 felhasználói felületet.

A Google várhatóan szeptemberben is kiadja az Android 11 operációs rendszer végleges verzióját. Ez képezi majd az EMUI 11 alapját. A források azt állítják, hogy az EMUI 11 végleges verziója az év negyedik negyedévében lesz elérhető. Az első okostelefon, amely az EMUI 11-et futtatja, a Huawei Mate 40 lesz. Bemutatására szintén szeptemberben kerülhet sor. De a kiadásnak ez év októberében kell lennie.

Huawei Kirin 1020

A Mate 40 után a Huawei megkezdi az EMUI 11 bevezetését más okostelefonok és táblagépek modelljeihez. Az EMUI 11 végül több mint 40 mobileszközön lesz elérhető a kínai technológiai óriástól.

Maga a Huawei szerint az EMUI 11 felhasználói bázisa meghaladja a 250 milliót.

Huawei Fejlesztői Konferencia Keynote beszédrészletek:

2020-ban az 5G és az AI felgyorsul, és az intelligens összekapcsolás korszaka csendesen eljön.

A HMS 7 fő területei teljesen nyitottak, több mint 10 alkalmazásplatform és globális ösztönző terveink 1,6 millió fejlesztőt támogatnak. A terminálokon átívelő szolgáltatások 700 millió felhasználót érnek el.

By Zodiak

SZAKMAI ÉLETRAJZ FÜLÖP ÁDÁM LÁSZLÓ életkor: 27 Tanulmányok a közoktatásban 2000-től 2018-ig: Váci Utcai Ének-Zenei Általános Iskola Szily Kálmán Műszaki Szakiskola → négy éves OKJ-s képzés → gépi forgácsoló szakmunkás Drégelyvár Gimnázium esti tagozat → előrehozott érettségi két tantárgyból Pasaréti Gimnázium → érettségi három tantárgyból Egyéb tanulmányok 2009-től 2019-ig: IFF Hungary – OKJ-s tanfolyami képzés → számítógépes műszaki rajzoló IFF Hungary - tanfolyami képzés → angol nyelv (középhaladó szint) NCT Akadémia – OKJ-s tanfolyami képzés → CNC maró- és esztergagép programozás NCT Akadémia – tanfolyami képzés → Cad/Cam, CNC programozó technológus B kategóriás jogosítvány megszerzése Munkahelyek: 2012. július 9-től 2018. január 31-ig Pas-Q Bt. → gépkezelő, programozó: - alkalmazott programnyelvek: NCT: 90T, 104, 201, 202. Siemens: 810, 840D, 828D eszterga- és marógépre - programok írása, kis-, közepes-, nagy szériák gyártása, acél, réz, ezüst, hegeszthető acélok, Cr-Mo, alumínium, speciális műanyagok használata a gyártások során 2018. február 1-től 2019. március 31-ig Kematechnik Mérnökiroda Kft. → gyártáselőkészítő, 3D műszaki rajzoló, árajánlat készítő: - alkalmazott programok: SolidEdge ST8- ST9, AutoCad 2016, Microsoft CRM vállalatirányítási rendszer, Microsoft Office (Word, Excel) - acélszerkezetek, lemezmunkák, festő-, szárító kabinok, vibrosziták, elszívóberendezések, szállítópadozatok szemcseszóró házakba, elevátorok, silók, szemcsetisztító berendezések tervezése, rajzolása 2 és 3D-ben 2019. április 1-től 2019 május 15-ig Stakotra Gépgyártó Kft. → technológus: - a kapott rajzok nyomtatása, darabszám kézzel való ráírása, hajtogatása, majd kiadása a gyártásnak - Excel tábla, a gyártás követéséhez, forgácsolási lista készítése 2019. május 15-től Magyar Állami Operaház → szcenikai ügyintéző: - a díszlettervezők, és a statikusok által készített tervek alapján 3D-s látványtervek készítése - műszaki rajzok készítése a gyártásnak Érdeklődési kör: CAD-CAM programozás (SolidEdge ST8-, AutoCad 2010-), informatika, 3D nyomtatás, 3D műszaki rajzolás, CNC technológiák, robotika, mobil technológiák. Célkitűzés: munkám során a CAD-CAM tervezőprogram használata, CNC ismereteim fejlesztése, részvétel a felsőfokú szakképzésben