‌‌‌‌A Huawei hivatalos honlapja szerint a 2020-as Huawei fejlesztői konferenciát a dongguani Songshan Lake-ben rendezik szeptember 10. és 12. között. A Huawei elmondta: „Megosztjuk veletek a HMS Core 5.0 legújabb fejlesztéseit, és bemutatjuk a HarmonyOS rejtélyét, és EMUI 11. ”

Különleges vendégként meghívást kap a Huawei fogyasztói üzleti vezérigazgatója, Yu Chengdong (Richard Yu), a Huawei fogyasztói üzleti szoftverének elnöke, Wang Chenglu és a Huawei fogyasztói üzleti felhőszolgáltatásainak elnöke, Zhang Pingan.

Korábbi hírek arról szóltak, hogy jön a Huawei Hongmeng OS 2.0, és az év végén piacra dobnak új Huawei órákat, PC-ket, sőt táblagépeket is.

Arra a kérdésre vonatkozóan, hogy mikor lehet alkalmazni a Hongmeng operációs rendszert a mobiltelefonokra, Yu Chengdong, a Huawei fogyasztói üzletvezetõje tegnap egy interjúban elmondta, hogy ezt a tervet nem jelenik meg ebben az évben, és a következõ év lesz.

Emlékezzünk arra, hogy ez év júniusában a Huawei elindította a fejlesztők számára készített HMS Core 5.0 frissítést, amely audio, video, kép, grafikus motor, számítógépes grafika, kibővített valóság motor és egyéb szolgáltatási képességeket adott hozzá, és az alapvető képességeket tovább fejlesztették.

Az Android 11 alapú EMUI 11 250 millió felhasználóhoz érkezik. Az EMUI 10.1 már több mint 30 Huawei okostelefon és tablet modellhez elérhető. De hamarosan megkapja az EMUI 11 firmware új verzióját.

Korábban a Huawei hivatalosan bejelentette, hogy a HDC 2020 eseményekre idén szeptember 10–12-én kerül sor. Ebben a cikkben bemutatja az EMUI 11 felhasználói felületet.

A Google várhatóan szeptemberben is kiadja az Android 11 operációs rendszer végleges verzióját. Ez képezi majd az EMUI 11 alapját. A források azt állítják, hogy az EMUI 11 végleges verziója az év negyedik negyedévében lesz elérhető. Az első okostelefon, amely az EMUI 11-et futtatja, a Huawei Mate 40 lesz. Bemutatására szintén szeptemberben kerülhet sor. De a kiadásnak ez év októberében kell lennie.

Huawei Kirin 1020

A Mate 40 után a Huawei megkezdi az EMUI 11 bevezetését más okostelefonok és táblagépek modelljeihez. Az EMUI 11 végül több mint 40 mobileszközön lesz elérhető a kínai technológiai óriástól.

Maga a Huawei szerint az EMUI 11 felhasználói bázisa meghaladja a 250 milliót.

Huawei Fejlesztői Konferencia Keynote beszédrészletek:

2020-ban az 5G és az AI felgyorsul, és az intelligens összekapcsolás korszaka csendesen eljön.

A HMS 7 fő területei teljesen nyitottak, több mint 10 alkalmazásplatform és globális ösztönző terveink 1,6 millió fejlesztőt támogatnak. A terminálokon átívelő szolgáltatások 700 millió felhasználót érnek el.

Töltsd le tőlünk a legújabb Huawei témákat
Huawei Mate X2 Egy újabb hajlíthatós telefon

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük