A Huawei EMUI 10.1 bevezetése továbbra is folyamatban van, újabbnál újabb Huawei eszközökre és számos Huawei és Honor eszköz kapja még meg amik eddig nem kapták meg.

Ez egy forró téma a Huawei okostelefon-használók körében. Mikor jön az új szoftver?

Mindenki mindig az újat várja Az EMUI 10 és a 10.1 terjeszkedésének közepén itt az idő, hogy a Huawei közelgő EMUI 11-ről beszéljünk.

De még a 10.1-et se kapta meg mindenki máris jön a 11? Az EMUI 11 Android 11 alapú lesz. Mi úgy döntöttünk, hogy nyomon követjük az EMUI 11-et, amely minden bizonnyal a következő nagy szoftverfrissítés lesz.

Mi most elhoztuk nektek az EMUI 11 által támogatott eszközök listáját, és a kiadás dátumát.

Az EMUI 11 kiadásának dátuma: A Huawei elnöke – Wang Chenglu megerősítette, hogy az EMUI 11 frissítése 2020 harmadik negyedévében indul.

Az EMUI 10-hez hasonlóan a Huawei az EMUI 11-et is bemutatja a 2020-as Huawei fejlesztői konferencián (HDC 20). EMUI 11 Jellemzők: EMUI 11: Funkciók és fejlesztések, amelyeket kapni fogunk

Továbbfejlesztett sötét mód

A sötét üzemmód a Huawei okostelefonokban elsőként az EMUI 9.1-el érkezett, de nem olyan volt, mint az EMUI 10-en bemutatott új „Dark Mode”, amely rendszerszintű sötét felületet kínál. A sötét interfész színe kissé laposnak tűnik, és a szöveg és a háttér szín kombinációja hosszú távú használatához javítani szükséges.

Továbbfejlesztett felhasználói felület kialakítás

Az EMUI 10 felhasználói felülete egy magazin elrendezésén alapszik, ennek megfelelően az UI különböző részeinek helyet adva. Ez messze a legnagyobb változás az UI-ban, az előző EMUI-hoz képest. Azonban a teljes felhasználói felületen használt elemek laposnak tűnnek, és egy kicsit 3D-ebb megjelenést adnak még hozzá az új verziónál.

Javított gesztusok:

A Huawei okostelefonok háromféle navigációs opcióval rendelkeznek, beleértve a Gesztus navigációt is, amely nagyszerűen működik, de a következő fejlesztéseket az alábbiakat kapja: Interaktív területválasztás balról vagy jobbról történő ellapozáshoz (Vissza művelethez). Érzékenység és a válaszidő sebességének növelése (a jobb interakció érdekében).

És végül akkor jöjjön a lista hogy melyik készülékek is kapják majd meg az új Android & EMUI Kombót EMUI 11 rendszert támogató eszközök:

By iHack