A Huawei piacra dobja az AppGallery, Huawei Böngésző és a Huawei Cloud alkalmazások PC-s verzióját, hogy több eszközön keresztül nyújtson élményt

Január 17-én a Huawei piacra dobta legújabb gépeit – a MateBook X Pro, a MateBook 13 és a MateBook 14-et. Ezeket a laptopokat a 11. generációs Intel processzorokkal, integrált grafikával és szoftverfejlesztések kínálják.

Ezekkel a laptopokkal együtt a Huawei bemutatta PC-alkalmazásait, beleértve az AppGallery-t, a Huawei Browser-t és a Huawei Cloud-ot, valamint a Huawei Mobile Services (HMS) szolgáltatást, és előre telepítve van ezekre a laptopokra.
Huawei AppGallery PC:

A PC-hez kiváló minőségű AppGallery alkalmazások gyűjteménye, egy kiválasztott lista tartozik, amely használatra kész az alkalmazások telepítése nélkül.

Az AppGallery öt részből áll:

  • Felfedezés
  • Irodai alkalmazások
  • Legjobb Osztályozás szerinti alkalmazások
  • Menedzsment
  • Beállítások

Huawei Browser

Jelentkezz be Huawei azonosítódba, és szinkronizáld a könyvjelzőket az eszközök között az okostelefonon és a számítógépen. A Huawei böngésző minimalista így megkönnyíti és kielégítővé teszi a böngészést, mivel Reklám blokkolóval, és intelligens nyomkövető böngészéssel vértezték fel, hogy biztonságban tartsa az internetes szörfözés élményét.

Huawei Cloud

Tárold fontos adataid a Huawei Cloud szolgáltatásban, és Huawei-fiókoddal könnyedén megtekintheted a fontos adatokat, például a galériát, az emlékeztetőket és a névjegyeket a különböző eszközökön. Egy új továbbfejlesztett felhővel a fájlszerkesztés automatikusan szinkronizálódik a különböző eszközökön. Nagy fájlokat tölthetsz fel, és igény szerint visszakeresheted őket.