A Mate Xs, a P40 sorozat és más tech kiegészítők, például a GT 2e és a Sound X sikeres megjelenése után az idén a Huawei hivatalosan is elindította a vadonatúj Matebook X Pro-t, a tech-óriás zászlóshajóját.


„Az ultravékony zászlóshajó notebookként a vadonatúj Huawei MateBook X Pro a Huawei aláírás-kialakításának és kivitelezésének példája.

Eközben az érintés-képes Ultra FullView kijelző, az energiafogyasztás, a teljesítmény és az összforgatókönyv-összeköttetések áttörései lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy bárhol és bármikor termelékenyek maradjanak.

A prémium esztétika, az innovatív technológia és az intelligencia beágyazódott a MateBook X Pro sorozat DNS-ébe. A legfrissebb iteráció példája ennek az örökségnek. Ez még a legerőteljesebb, hordozható és intelligens univerzális eszközünk, és örömmel töltjük el ezt a fogyasztók kezébe. “


Mi a jó az új Huawei Matebook X Pro-hoz?


A Huawei Matebook X Pro a mai digitális nomádok számára lett kifejlesztve: a sugárhajtású szakemberektől a tartalom készítőkig, akik magasabb életminőséget keresnek és igényelnek.


A Matebook X Pro 14,6 milliméter vastagsága és 1,33 kilogramm súlya csupán a felület megkarcolását jelenti, amikor a hordozhatóságot érinti. A vékony gép egy hatalmas 56Wh-os akkumulátort tartalmaz.

A Huawei szabadalmaztatott energiatakarékos módjaival együtt egész napos akkumulátor élettartamot igényel. Nincs szükség tápkábelre.
Ez azonban nem azt jelenti, hogy minőségét veszélyezteti.


Az X Pro fel van szerelve egy NVIDIA GeForce MX250 grafikus kártyával, amely 2 GB-os GDDR5-en működik, hogy minden helyzetben zavartalan élményt biztosítson – a grafikus és videó szerkesztéstől a játék- és multimédiás tartalomig.


Ha aggódik a készülék felmelegedése miatt, a gép intelligens hűtőrendszerrel rendelkezik, amely dinamikusan vált az aktív és a passzív üzemmódok között.
A Huawei kihasználta a vezető ipari tervezési képességeket is az Ultra FullView kijelző létrehozásához. A Huawei MateBook X Pro 91% -os képernyő-test arányt ér el.

A szélesvásznú képernyőkhöz képest a Huawei is merész lépést tett a megjelenítéséhez. A 3: 2 képarány beépítése felé, a termelékeny multi tasker és a tartalom készítői igényeinek megfelelően.


Az Ultra FullView kijelző egy 13,9 hüvelykes LTPS panel, amely akár 3K felbontást és az sRGB színtartományt is támogatja.
Támogatja a 10 pontos multi-touch és az Fingers Gesture képernyőképet is, amely új és intuitívabb módot kínál a felhasználóknak az eszközökkel való interakcióra.


Itt egy érdekes szolgáltatás a meglévő Huawei felhasználók számára. A Matebook X Pro Huawei Share funkcióval rendelkezik, amely zökkenőmentesen beépíti telefonját a laptopjába.
Ez nem csak azt jelenti, hogy vezeték nélküli átvitel történik egyik eszközről a másikra.

Ennek az új szolgáltatásnak a jelentősége a laptop és az okostelefon közötti zökkenőmentes együttműködés lehetővé tételéről is szól.
A laptop kiegészítői, mint a billentyűzet, a kamera, a mikrofon és az egér, okostelefonja perifériájaként is használhatók a kényelmesebb felhasználói élmény érdekében.

Hol kaphatom meg?
A Huawei MateBook X Pro minden Huawei Concept üzletben elérhető. Hivatalos online áruházakban Lazada és Shopee, Challenger (Hachi.tech) és bíróságokban, 2698 USD-ért (~800.000 Ft).

Forrás: MSN.com