Kedves látogatók és felhasználók. A napokban egy új biztonsági rendszert aktiváltunk az oldalon ami az oldal védelmét szolgálja hogy ne tudják megbénítani a weboldalt és feltörni se legyen könnyű. Az új védelemről illik néhány dolgot közölnünk. A védelmi rendszert folyamatosan finomhangoljuk hogy ne legyen az hogy első két fail login után bann és egyéb gáz dolgok. Ha esetleg kitiltott a rendszer akkor írj az info@hmsk.hu email címre és feloldjuk a tiltást.

– Aki 4 órán belül 20 alkalommal próbál meg sikertelenül belépni azt a rendszer TILTJA 4 Hónapra!
– Aki 4 órán belül 4x kér jelszó emlékeztetőt azt a rendszer TILTJA 4 Hónapra! (Ha nem jön az emlékeztető írj az info@hmsk.hu email címre levelet.)

Továbbá a regisztrációnál is erős jelszót kell megadni (kis-Nagybetű+szám) ellenkező esetben a rendszer elutasítja a regisztrációt.

ÚJ FÓRUM

A régi fórum rendszertől meg kellett válnunk mert elég sok sebezhetőséget tartalmazott plusz voltak vele gondok. Az új fórumba van egy problémamegoldó rendszer is integrálva így ha megkaptad a kérdésedre a választ egyszerűen egy kattintással le tudod zárni a témát és a segítők látják hogy azzal a témával már nem kell foglalkozni.

Köszönjük a megértést 🙂