Huawei Mate X2 Egy újabb hajlíthatós telefon


A Huawei megint egy újabb Mate X okostelefonnal, még jobb kivitelezéssel és jobb csuklóminőséggel, valamint keményebb kijelzőpanellel, érkezik.

A Huawei Mate X2 telefont várhatóan idén év végén mutatja be a vállalat, ami azt jelenti, hogy még mindig elég messze vagyunk ettől a gigantikus okostelefontól.
Az új szivárgások szerint a Huawei Mate X2 a SamsungGalaxy Fold-hoz hasonlít majd, és a kép azt is megmutatja, hogy összecsukva két képernyője van a telefonnak.
Ez azt jelenti, hogy a Huawei Mate X2 telefonképernyője teljes kijelzős lesz, és a másik oldala, amely értesítéseket fog mutatni és szelfire lehet majd használni, kisebb lesz.

Várhatóan a Kirin 990 5G SoC hajtja majd a Huawei Mate X2 telefont.


A Huawei Mate X2 kiváló teljesítményt nyújt a csúcskategóriás chipsetnek köszönhetően.
A processzor 8 gigabájt RAM-al párosul, és a belső tárhelye 256GB vagy 512GB lesz. A belső tárhely elegendő helyet biztosít majd a hatalmas fájlok elhelyezéséhez az okostelefonon.
Beszéljünk egy kicsit az új gigantikus okostelefon, a Huawei Mate X2 képernyőjéről. A hajtogatott képernyő ellenére megmarad a készülék egy okostelefonnak, nem pedig egy tablethez fog hasonlítani. A Huawei Mate X2 okostelefon mérete 6,7 és 6,9 hüvelyk között lesz. A Huawei Mate X2 akkumulátora várhatóan 5000 mAh. Ez elegendő teljesítmény, aminek köszönhetően akár 1.5 napig is zavartalanul fogjuk tudni használni a telefonunkat. Támogatja az 55W-os gyors akkumulátortöltést. A Mate X2 az okostelefonok számára elérhető legjobb operációs rendszert futtatja majd az Android 10.0 rendszert.


                           
           

By iHack