You are here:
< All Topics

A kezeid mostantól varázspálcákká alakulnak.

A telefon érintése nélkül, gesztusokkal készíthetsz képernyőképet, vagy görgetheted a képernyőt.*

Hogyan végezzük el ezt a trükköt?

Lépj a Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Hivatkozások és gesztusok > Gesztusok menübe, majd engedélyezd a Képernyő simítását  és a Képernyőkép készítése gesztusokkal lehetőséget.

*Ha nem vagy biztos benne, hogy az eszközöd támogatja ezt a funkciót, ellenőrizd a Huawei weboldalán, vagy hívd a hivatalos ügyfélszolgálatot.

Képernyő görgetése gesztusokkal 

Ha tartalmak böngészése közben görgetni szeretnéd a képernyőt fel vagy le, akkor:

Görgetés lefelé:

Fordítsd a tenyered a telefon felé úgy, hogy az ujjaid felfelé álljanak, tartsd a képernyőtől félkarnyi távolságban, és ne mozdítsd. Amikor a képernyőn   megjelenik a fényjelzés, legyints lefelé a csuklóddal.

Görgetés felfelé:

Tartsd a kézfejed a telefon felé úgy, hogy az ujjaid lefelé álljanak, tartsd a képernyőtől félkarnyi távolságban, és ne mozdítsd. Amikor a képernyőn   megjelenik a fényjelzés, legyints felfelé a csuklóddal.

Képernyőkép készítése gesztusokkal

Amikor képernyőképet kell készítened, a következőt teheted:

Fordítsd a tenyered a telefon felé, tartsd a képernyőtől félkarnyi távolságban, és ne mozdítsd. Amikor a képernyőn   megjelenik a fényjelzés, a képernyőkép készítéséhez szorítsd a kezed ökölbe.

Emlékeztető:

1.    Ne tartsd az ujjaid túl közel a képernyőhöz. Kérünk, tartsd a kezed körülbelül félkarnyi távolságban.
2.    Ne tartsd ferdén a kezed. Tartsd vízszintesen a képernyő felett.
3.    Ne mozgasd a csuklódat túl nagy szögben vagy túl gyorsan. Kérünk, finoman és lassan mozogj. Felhívjuk a figyelmed, hogy amikor a    vagy a   ikon megjelenik,akkor csak a csuklódat mozdíthatod, vagy a kezedet szorítsd ökölbe.
4.   A példák során ezeket az utasításokat a P40-es típus alapján adtuk meg. Más Huawei vagy Honor telefonok esetén ezek kissé eltérhetnek.

Table of Contents